0722 396 035 office@synconcept.ro

1. Run of the house

Conceptul Run of the House (RoH)  se refera la faptul ca in momentul cazarii clientului i se va oferi o locatie aleasa de catre companie si care va fi disponibila la momentul respectiv.

In momentul in care clientul va opta pentru o rezervare de tip RoH, va beneficia de un discount fata de tariful standard indiferent de locatia in care va fi cazat.

In cazul in care compania dispune de locatii superioare in momentul check-in-ului,  clientul poate primi o astfel de locatie la un tarif mai scazut.

Clientului i se va oferi o structura in functie de parametri alesi sau una superioara (numar camere, numar persoane, facilitati etc).

*ex: Daca un client solicita un studio pentru 2 persoane, sunt sanse sa primeasca o locatie superioara cum ar fi un apartament cu doua sau trei camere pentru un numar mai mare de persoane si cu mai multe facilitati decat cele mentionate in solicitare.

*ex: Daca un client solicita un apartament cu doua dormitoare pentru 4 persoane, acesta nu va primi o locatie cu capacitate mai mica sau cu facilitati mai putine decat cele mentionate in solicitare.

2. Avans nerambursabil

Plata cu avans nerambursabil este o modalitate de plata careia I se va aplica un discount procentual in momentul in care clientul rezerva o anumita locatie si solicita acest tip de plata.

Procentul aplicat discountului poate varia in functie de perioada si compania il poate modifica in orice moment. Discountul nu se va modifica dupa ce clientul a efectuat rezervarea.

Parteneri


Scroll to Top